Apparaten en accessoires
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u.
4 porties
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas in stukken30 g
-
water1200 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta, huisgemaakt1 tl
-
basmatirijst200 g
-
groene asperges500 - 700 g
-
extra vergine olijfolie40 g
Citroensabayon
-
eierdooiers4
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
citroensap, vers geperst10 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
13 g
Calorieën
1685 kJ /
403 kcal
Vetten
20 g
Vezels
3.2 g
Koolhydraten
41 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Basilicumpesto
10min
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
45min
Rundsvlees met tamarinde en kleefrijst
8u. 10min
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40min
Courgetteomelet
40min
Zalmfilet met boekweit en asperges
40min
Cannelloni met artisjokvulling en tomatensaus
1u. 35min
Avocadomayonaise
15min
Gehaktballen, tomatensaus en Parmezaanse polenta
1u. 10min
Hummus van rode biet
10min
Vleesballetjes met tomatensaus
45min
Risotto met Parmezaanse kaas
30min